Съпругата на президента Десислава Радева заклейми публично една от най-големите световни

...
Съпругата на президента Десислава Радева заклейми публично една от най-големите световни
Коментари Харесай

Радева нахейти публично световна авиокомпания заради отменен полет

Съпругата на президента Десислава Радева заклейми обществено една от най-големите международни самолетни компании - немската Lufthanza, поради анулиран полет.

Lufthansa never again! (в превод - Никога повече Lufthanza! " ), написа в прочувствен пост във фейсбук Радева. 

Гневът на първата дама е бил предизвикан от анулиран полет до Валенсия, поради който не е могла да стигне до фолклорен фестивал във Верона, Италия. Радева дава обещание следващата година да успее да посети събитието, като още веднъж натъртва на авиопревозвача:

Ще се постарая да избера сигурна самолетна компания, с цел да бъда с вас всичките - 60 български фолклорни състава от 13 европейски страни!



Реакцията на президентшата буди неразбиране, защото е ориентирана против реномирана задгранична компания. Коментарът идва в навечерието на нова основна немска инвестиция у нас - на " Волксваген ". Към момента Германия е измежду водещите задгранични вложители в България.

Lufthanza, прочее, e определяна за един от най-надеждните авиопревозвачи в международен мащаб. Компанията има най-високо равнище на рейтинга във връзка с сигурността и непроменяемо участва във всички ранглисти за топ превозвачи. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР